Nähdään taas Hongkong

Täytyy sanoa, että kyllä tuntui haikealta jättää Hongkong eilen taakse. Mutta nyt uudet seikkailut odottaa Myanmarissa! Palataan kuitenkin vielä viimeviikkoihin Hongkongissa, täytyy oikein itsekin muistella mitä sitä onkaan tullut tehtyä kun ei ole hirveästi liiennyt aikaa blogiin kirjoittamiselle. 

Tossa viikko sitten päätin lähteä viimeinkin Lantaun saarelle valloittamaan Sunset Peakin, joka on kolmanneksi korkein huippu Hongkongissa. Olin jo pitkään halunnut tehdä sen ja sää todellakin suosi haikkaamista. Okei oli kyllä ihan sairaan kuuma ja tuli taas kivat rusketusrajat, mutta oli kivaa! Ainoo miinuspuoli vaan oli, että koska oli sunnuntai, hieno keli enkä ollut tarpeeksi ajoissa liikkeellä, niin Tung Chungissa oli aivan kaameat bussijonot. Vain kolme bussia menee Sunset Peakin aloituspaikkaan ja ne menee myös Tai O kylään ja Big Buddha patsaalle niin nämä bussit on todella suosittuja. Etenkin sunnuntaisin. Niin odottelinpa bussia sit siinä paahteessa reippaat puoltoista tuntia. Mut periksi ei anneta eiks niin. 



Uuden puhelimen myötä oon oppinut käyttään panoraamaa jee.

Todiste siitä et oikeesti kävin paikanpäällä. 


Ja todellakin olin iloinen, että menin! Ehkä paras haikki Hongkongissa, tykkäsin kovasti! 


Mamin ja Annin kanssa yks päivä meillä oli tylsää ja päätettiin mennä syömään japanilaiseen Ichiran ravintolaan rameneita ja katsoa mitä sen jälkeen keksitään. Vaikka meillä ei ollut kummempaa suunnitelmaa niin loppujen lopuksi se oli yks hauskimista päivistä täällä! (Sidenote: Voikohan rameneita valmistaa Suomessa itse, niitä tulee ikävä. On sairaan hyviä!!!) Rameneiden jälkeen päätettiin mennä japanilaiseen valokuvauskoppiin ottaan kuvia. Kuvien ottamiseen jälkeen niitä sai itse muokata ja muokattiinkin niitä aika rankalla kädellä :D Mamista oli hirveen hauskaa kun mä ja Ann oltiin niin innoissamme muokaamassa niitä, kun ei oltu ennen tehty mitään tuollaista. Syötiin myös hongkongilaistyyliset jälkkärit, jotka sisälsi mm mustaa riisiä ja punaisia papuja. Mut hei, maassa maan tavalla ja niin edelleen. 

Isot silmät ja valkoinen iho, ne ovat ehdottomasti Itä-Aasian
kauneusihanteet.


Oli satanut melko rankasti koko päivän, mutta iltaa kohdin sää alkoi onneksi kirkastumaan, joten otimme Mongkokista suunnaksi Hongkong Islandin. Paikan nimi on Instagram Pier ja se on suosittu paikka ottaa kuvia, erityisesti auringonlaskun aikaan.

Miks noi pilvet menee tollein, niin oudot :D

Kennedy town <3



Ehdottomasti paras auringonlasku minkä oon nähnyt Hong-
kongissa, niin nätti!!

Romanttista.

Mami ja Ann <3

Oli niin kaunista kyllä, oltiin niin onnellisia, että päätettiin mennä kyseiseen paikkaan katsomaan auringonlaskua vaikka sää aiemmin näytti vähän kehnolta. Mutta eikös sitä sanota, että sateen jälkeen on poutasää ja parhaat auringonlaskut. 

Paljon on kyllä tapahtunut maaliskuun ja huhtikuun aikana ja sen takia varmaan tuntuukin, että ne kiisivät eteenpäin ihan tajutonta vauhtia. Tapasin muunmuassa paikallisen tytön Reginen, jonka kanssa on tullut vietettyä jonkin verran aikaa ja hän tulee luultavasti Tampereelle ensi lukuvuodeksi vaihtoon! Ihan sairaan kivaa. Käytiin syömässä hänen kanssaan hotpotia joka sisälsi sammakoita ja lehmän suolta ja muuta, mistä en oo ihan varma mtä ne oli:D mut täytyy kyllä myöntää et oli hyvää! Mun surkee wifi myanmarissa lakkasi toimimasta, joten en nyt voi ladata enempää kuvia tällä kertaa. Seuraavassa postauksessa kerron enemmän Myanmarista! Ensivaikutelmana voin sanoa, että täällä on sairaan kuuma :D Pysykää kuulolla ja terkkuja Suomeen! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiinalaisen uuden vuoden juhlintaa

Taiwanin parhaat osa 1